5 av Stockholms bästa hamburgare

Hamburgarscenen i Stockholm har florerat de senaste åren med ett flertal som har öppnat. Det experimenteras med ingredienserna men den mer ”hemmagjorda” hamburgaren verkar ha fått sitt genomslag. Hamburgarhaken känns ofta inspirerade av USAs fantastiska hamburgarscen där det erbjuds milkshakes och väl genomtänkta smakkombinationer. 

Befinner du dig i Stockholm har vi här listat 5 av de bästa hamburgarna i Stockholm. Läs mer och gör dig redo för en festmåltid!

Flippin’ Burgers

Först ut är en restaurang som öppnades under 2012. Denna anses ofta vara kick-starten på hamburgartrenden i Sverige och det märks av de, fortfarande, långa köerna och höga trycket. Med ett fokus på närodlat, ekologiskt och att alla hamburgare är gjorda från grunden är köerna minst sagt befogade.

I skrivande stund erbjuds 8 goda hamburgare, allt ifrån en ”Hamburgare” till månadens burgare ”Flippin’ Juni”, som ändras varje månad. Svarva ihop din måltid med härliga fries och en krämig milkshake och du kommer inte vara missnöjd. Flippin’ Burgers anses idag leverera en av Stockholms bästa hamburgare! Vilken tycker du är den godaste hamburgaren?

Bun Meat Bun

Bun Meat Bun startade sin första restaurang under 2014 med en ambition om att erbjuda enklare och godare hamburgare. Burgarna görs ifrån grunden vid varje beställning och är gjorda på grovmald högrev som de sedan pressar ut för att uppnå en fantastisk stekyta.

Med ett fokus på kvalitetsråvaror kan Bun Meat Bun erbjuda en av Stockholms bästa hamburgare med krispiga tillhörande fries och krämiga milkshakes med glass från välsmakande Lejonet & Björnen. Beställ en saftig ”The Famous Bunburger” med välsmakande cheese fries och njut!

Foto: Bun Meat Bun, Instagram: @bunmeatbun

Phil’s Burger

Med en filosofi som bygger på att alla hamburgare görs på kvalitetsråvaror, från grunden och utan tillsatser har Phil’s Burger lyckats skapa fantastiska hamburgare. Alla deras bröd bakas varje morgon i deras bageri och de erbjuder även såväl vegetariska som glutenfria alternativ.

Detta är en växande kedja som är närvarande på sex platser runt om i Sverige. De erbjuder ett urval av 5 hamburgare på lunchmenyn och 9 hamburgare på kvällsmenyn med åtskilliga tillbehör som exempelvis avokadoröra eller sweet potato fries.

KRUBB

KRUBB erbjuder en riktig hemma-hos känsla. Avslappnat, litet och mysigt där du som gäst känner dig väl omhändertagen av deras härliga personal. Och hamburgarna är en fröjd för smaklökarna.

Med 8 olika hamburgare på menyn till runt hundra-lappen erbjuder de en bred palett med några av de bästa hamburgarna i Stockholm. De har allt ifrån en klassisk original hamburgare som man känner den till vegetarianska alternativ.

Kika förbi deras kullerstenklädda gård och käka en burgare i eftermiddagssolen.

Foto: Fabian Wester

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *