Bakluckeloppisar – loppmarknad direkt ifrån bakluckan

Såhär års har precis loppis säsongen dragit igång för fullt och folk samlar ihop saker för att sälja, eller är på jakt efter fynd. Loppisar är utmärkta marknadsplatser för att hitta såväl udda som praktiska och billiga saker. Trender såsom bakluckeloppis har blivit alltmer populära då de inte kräver lika mycket utrustning i form av bord och förvaring. Säljarna rullar helt enkelt in med sina bilar och alternativt släp och säljer direkt ur bagageluckan!

Vi har här listat några av de bästa svenska loppisarna i Stockholm för de bästa fynden!

Bakluckeloppis i Täby

Detta är en drive-in loppis utan förbokning. Packa bilen med de saker du inte längre behöver och kör ner till loppis området och börja sälja. Bakluckeloppisen har sedan 2007 växt till att bli Sveriges största bagageloppis med tusentals fyndsugna besökare och flera hundra försäljare.

Täby loppis erbjuder även möjligheten att hyra bord och andra praktiska saker på plats så att du slipper ta med det till loppisen. Du säljer enkelt dina saker direkt ut ur bakluckan eller ifrån ett bord på din plats.

Bakluckeloppis Täby. Foto: Therese Wiberg (wfoto.se)

Praktisk information

Var: Täby Galopp

När: 28 maj – 2 oktober, lördag & söndag kl.12-16

Pris: 170 kr per personbil

Hemsida: www.tabyloppis.com


Drive-in loppis – Hågelbyloppis

Denna bakluckeloppis har lyckats skapa en form för folkfest kring sina loppisar. Loppmarknaden äger rum i Hågelbyparkens hagar i Tumba och här samlas flera hundra loppissäljare och tusentals fyndsugna köpare. Runt omkring har barnen möjlighet att klappa djur och springa av sig i de stora hagarna. Med bagagelucke-konceptet är det enkelt för dig som vill sälja. Du behöver inte boka plats utan dyker endast upp på loppisen med din bil och kan börja sälja!

Botkyrka Loppmarknad. Foto: Therese Wiberg (wfoto.se)

Praktisk information

Var: I hagarna vid Tumbas folkpark, Hågelbygård

När: Alla lördagar hela sommaren kl.11-15 & onsdagkvällar 21 juni – 16 augusti kl.17-20

Pris: 160 kr per personbil på lördagar & 130 kr per personbil på onsdagkvällar

Hemsida: www.botkyrkaloppis.se


 

Bakluckeloppis i P-Hus

Denna loppisen skiljer sig lite ifrån de traditionella då den äger rum i ett parkeringshus i Liljeholmstorgets galleria. Tack vare den centrala belägenheten är denna loppisen både enkel och smidig att ta sig till.

Eftersom loppmarknaden är under tak och delvist inomhus är inte vädret lika problematiskt, alla loppis-shoppares dröm! Kom ihåg att du ska boka en plats innan du åker dit om du ska sälja. Är du fyndsugen är det bara att dyka upp!


Praktisk information

Var: Liljeholmstorgets Galleria P-Hus

När: 15 oktober, 19 november & 3 december kl.11-15

Pris: Plats med bil 280 kr & plats utan bil 230 kr.

Hemsida: www.loppistajm.se/liljeholmen


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *