Big Slap 2017 – Housefestivalen i Malmö

I år firar Big Slap, musikfestivalen i Malmö, fem års jubileum. Efter att ha intagit Tallriken i Malmö som en en-dags-musikfestival år 2013 har den omtalade housefestivalen nu gjorts om till ett två-dagars arrangemang. Och årets line-up är minst sagt imponerande. Akterna har släppts löpande sedan i December och spänningen har varit olidlig.

Detta året presenteras världskända namn som bland andra Steve Aoki, Axwell, Alesso och Hardwell. Det är utan tvivel att Big Slap har satt Malmö på kartan för elektronisk housemusik.

Redan förra året imponerade Big Slaps arrangörer genom att hålla världsberömda Aviciis allra sista spelning i Skandinavien och har nu lyckats ta det till nästa nivå med en två-dagars festival samt några av världens största namn. Spelschemat blev nyligen offentliggjort och det ser minst sagt imponerande ut!

Foto: Big Slap

Big Slap – festivalområdet

Festivalområdet utgör hela 17400 m2 och ligger perfekt beläget i Pildammsparken i centrala Malmö omringat av höga vackra träd. Området delas upp i flera sektioner som även inkluderar en VIP-sektion där besökarna har tillgång till egna toaletter och barer.

Scenen är centrerad vid den norra ingången vilket gör att alla Big Slaps besökare ser scenen! Musikfestivalen kör igång fredagen den 4 augusti kl15.00 och musiken flödar till kl.00.00. Lördagen den 5 augusti fortsätter Big Slap från kl. 12.00 till kl.00.00 med ännu fler artister.

Big Slap har satsat hårt på ljud, ljus, konfetti, pyroteknik och raketer, för att nämna några saker, som gör upplevelsen minst sagt fascinerande. I kombination med musiken kommer scenen till liv och ger ett mäktigt intryck.

Foto: Big Slap

I Augusti, när musikfestivalen går av stapeln, förväntas hela 15000 besökare vara på plats för att dansa och lyssna på toner från världseliten inom elektronisk musik. Under 21 timmar förvandlar Big Slap Tallriken i Malmö till en musikupplevelse jämförbar med de ledande musikfestivalerna världen över.

Foto: Big Slap

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *