Live från London: En reseguide till Brick Lane Market

London är ett av våra absolut mest älskade resemål, och varje år lockar denna pulserande världsmetropol mängder av svenskar till sig. Piccadilly Circus, Big Ben och Madame Tussaud’s är alla välbesökta sevärdheter, men Englands huvudstad har mycket att erbjuda sina besökare utöver de självklara attraktionerna. Tittar man bakom de folktrånga gatorna, eller kikar in mellan de mest populära byggnaderna, så gömmer sig där en mångkulturell skattkammare som ingen vill missa.

Expedia har skapat en videoserie under namnet ”Live från London” som tar med dig till stadens charmigaste smultronställen, i hopp om att inspirera och ge tips på saker att göra i London. I den första delen får du följa med på en utflykt till marknaden på Brick Lane, Shoreditch, en vanlig söndagsförmiddag.

 

Brick Lane Market: Den kulturella mötesplatsen

Brick Lane Market är älskad av stadens egna invånare, och denna trivsamma helgsysselsättning kantas av god mat, genuin kultur och ifall du har tur så kan du även lyckas med några riktiga fynd. Omgivningarna präglas av högklassig gatukonst i kombination till typisk stadsarkitektur, och som Ashe Bowen i videon ovan säger: ”Brick Lane is still very fresh.”

Är du sugen på en resa till London? Kolla in Expedias utbud om resor till denna fantastiska huvudstad!

Bildkälla till presentationsbild

Ett svar på “Live från London: En reseguide till Brick Lane Market”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *