My Real London – Unik guide till ett London du aldrig tidigare har sett

London – hela världen i en stad. Många som besöker London har läst mycket om det som finns att se och göra, om lokala pubar och utsikt från grönskande parker, men slutar ändå upp med att falla offer för hänsynslösa turistfällor. Det är lätt att hamna där, men också viktigt att förstå att de som faktiskt känner London, känner en helt annan stad än den som turisterna besöker.

Så, säg mig nu, vilket London vill du upptäcka? Turisternas London, eller det riktiga London? Goda nyheter väntar dig som väljer det senare alternativet, då Expedia precis har utvecklat en alldeles nybakad hjälp på traven, för Sveriges alla London-älskare. Appen My Real London fungerar som ett unikt bibliotek med annorlunda upplevelser för den som letar, och som en öppen publikation för den som vill dela med sig. Utbudet innefattar varken Big Ben eller Buckingham Palace, men desto fler hemliga smultronställen istället.

Har du snubblat över en mysig trädgård? Vill du hitta en hemlig källarklubb? Friskt promenadstråk? Bästa vintageshoppingen? Oavsett vilket kommer du att älska My Real London.

my real london
Foto: https://myreallondon.expedia.se/

Som medlem kan du enkelt lägga till egna upplevelser och skapa guider med olika teman som du sedan kan dela med dig av till vänner (via Facebook) eller främlingar (via MRL i sig). Det spelar ingen roll om du är bekant vid staden eller har en dröm om att en gång bli det, MRL kommer att inspirera och hjälpa dig med ditt alldeles egna London-äventyr.

Capture
Foto: https://myreallondon.expedia.se/

Där hittar du platser som du annars inte skulle hitta, skrivna av liksinnade, turisttrötta människor. Med fokus på det ärliga och genuina, med avstånd från det exploaterade och utsålda, och med hopp om att hjälpa London-resenärer att utvecklas till äkta Londoners, uppmanar vi nu dig att hoppa på MRL-tåget mot denna sagolika stad.

4231208344_85cb8123d1_b
Foto: Mostaque Chowdhury via Flickr

Registrera dig på My Real London nu, och starta din (naturligtvis helt kostnadsfria) resa mot ett mer personligt och intressant äventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *